Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Vasaros skanėstai"

Trapios tešlos sausainiai su riešutais

Trapios tešlos sausainiai su riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Riešutai , 1 sauja
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į indą supilame miltus, kepimo miltelius ir cukrų, šaltą sviestą sutarkuojame į miltų mišinį. Viską gerai išmaišome. Įmušame kiaušinį ir formuojame tešlą. Gerai iškočioję tešlą, dedame ją valandai į šaldytuvą.

  2. Išėmę tešlą, formuojame sausainėlius. Sausainius tepame išsuktu kiaušiniu ir beriame smulkintus riešutus.

  3. Kepame apie 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu Gardutėlė kriaušių uogienė Sūrio padažas makaronams Cukinijų kepsniukai Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!