Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Trapios tešlos sausainiai su riešutais

Trapios tešlos sausainiai su riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Riešutai , 1 sauja
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į indą supilame miltus, kepimo miltelius ir cukrų, šaltą sviestą sutarkuojame į miltų mišinį. Viską gerai išmaišome. Įmušame kiaušinį ir formuojame tešlą. Gerai iškočioję tešlą, dedame ją valandai į šaldytuvą.

  2. Išėmę tešlą, formuojame sausainėlius. Sausainius tepame išsuktu kiaušiniu ir beriame smulkintus riešutus.

  3. Kepame apie 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Žuvies vyniotinis Pikantiški vištienos kepsneliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Silkės užkandėlė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!