Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Trapios tešlos sausainiai su riešutais

Trapios tešlos sausainiai su riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Riešutai , 1 sauja
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į indą supilame miltus, kepimo miltelius ir cukrų, šaltą sviestą sutarkuojame į miltų mišinį. Viską gerai išmaišome. Įmušame kiaušinį ir formuojame tešlą. Gerai iškočioję tešlą, dedame ją valandai į šaldytuvą.

  2. Išėmę tešlą, formuojame sausainėlius. Sausainius tepame išsuktu kiaušiniu ir beriame smulkintus riešutus.

  3. Kepame apie 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Virtos “gėlytės” Čičinsko kepsnys Čenakai Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!