Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški lašiša

Traški lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 2 saujos
  • Miltai , 1 sauja
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.

  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.

  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Ypatingieji kotletai Miltiniai blynai Čenakai Česnakinis padažas kebabams Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!