Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žirneliai , 750 gramų
  • Vištenos sultinys , 1 litras
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žaliuosius žirnelius nuplikykite verdančiu vandeniu. Į keptuvę dėkite sviesto ir apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Puode užvirkite sultinį ir sudėkite žirnelius, apkeptus svogūnus, berkite prieskonių ir virkite apie 15 - 20 minučių. Sutrinkite sriubą smulkintuvu, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų salotos Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Pomidorų sriuba su ryžiais Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!