Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žirneliai , 750 gramų
  • Vištenos sultinys , 1 litras
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žaliuosius žirnelius nuplikykite verdančiu vandeniu. Į keptuvę dėkite sviesto ir apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Puode užvirkite sultinį ir sudėkite žirnelius, apkeptus svogūnus, berkite prieskonių ir virkite apie 15 - 20 minučių. Sutrinkite sriubą smulkintuvu, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Pikantiški vištienos kepsneliai Lavašo suktinukai Pomidorų sriuba su ryžiais Ypatingieji kotletai Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!