Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žirneliai , 750 gramų
  • Vištenos sultinys , 1 litras
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žaliuosius žirnelius nuplikykite verdančiu vandeniu. Į keptuvę dėkite sviesto ir apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Puode užvirkite sultinį ir sudėkite žirnelius, apkeptus svogūnus, berkite prieskonių ir virkite apie 15 - 20 minučių. Sutrinkite sriubą smulkintuvu, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!