Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškinti moliūgai

Troškinti moliūgai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Moliūgai , 1 kilogramas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Grietinėlė , 300 mililitrų
  • Kario milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Migdolai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Pakepinkite svogūnus ir česnaką apie 5 minutes.

  3. Po to sudėkite moliūgo gabaliukus ir patroškinkite apie 5 minutes.

  4. Supilkite grietinėlę ir įmaišykite prieskonius. Troškinkite 20 minučių. Pabaigoje įmaišykite migdolus.

  5. Tinka ir žalumynai: petražolės, krapai ir svogūno laiškai.

Receptą atsiuntė Morta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Kepta vištiena su ryžiais Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!