Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos kiaulienos kepenėlės

Troškintos kiaulienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kepenėlės , 1 kilogramas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles supjaustome ir paprieskoniuojame. Įpylę aliejaus į keptuvę gražiai apkepame.

  2. Tada sudedame į puodą ir užpylę truputį vandens patroškiname apie 15 min. Sudedame svogūnus ir miltus.

  3. Gerai išmaisome. Sudedame grietinę ir dar 2 minutes patroškiname. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rimante
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Čičinsko kepsnys Troškintos kiaulienos kepenėlės Tarkuotų bulvių virtinukai Žemaičių blynai su faršu Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!