Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškintos kiaulienos kepenėlės

Troškintos kiaulienos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kepenėlės , 1 kilogramas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles supjaustome ir paprieskoniuojame. Įpylę aliejaus į keptuvę gražiai apkepame.

  2. Tada sudedame į puodą ir užpylę truputį vandens patroškiname apie 15 min. Sudedame svogūnus ir miltus.

  3. Gerai išmaisome. Sudedame grietinę ir dar 2 minutes patroškiname. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rimante
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Adžika Kugelis su cukinija Cukinija žiemai "Donecko" Gardutėlė kriaušių uogienė Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!