Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės desertas

Varškės desertas
Varškės desertas Varškės desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Varškė , 200 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos žievelė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 20 gramų
  • Riešutai , 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę reikia ištplakti su grietine, smulkiai sutarkuotomis citrinos žievelėmis ir medumi.

  2. Pusę turimos varškės masės sudedu į indelį. Kad lengviau išsiimtų sustengęs desertas, indelį galima iškloti maistine plėvele.

  3. Pakepinti riešutus ir sudėti ant varškės, o ant riešutų sudėti likusią varškę. Laikyti šaldytuve 3-4 valandas.

  4. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis ir pakepinti.

  5. Ant varškės deserto uždėti kriaušės skilteles arba patiekti šalia.

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pievagrybių padažas Pomidorų sriuba su ryžiais Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!