Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"

Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 100 mililitrų
  • Varškė , 500 gramų
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Sausainiai , 3 pakeliai
  • Saldainiai , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmaišyti varškę, pieną, citrinos tarkuotą žievelę ir išspaustas sultis. Sulaužyti sausainius ("Gaidelis"), sumaišyti su želatininiais saldainiukais ir įmaišyti į varškės masę.

  2. Apvalią formą iškloti maistine plėvele, sukrėsti visą masę, tolygiai sulyginti ir padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandom.

  3. Galima pagal savo fantaziją papuošti. Labai lengvas, drėgnas ir skanus tortas. Skanaus!

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai2
jura

dariau velykom bet dar neragavau turetu but skanu

Arunas

o kokia ten chemija ant virsaus apipilta?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Grybų padažas Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!