Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"

Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
Varškės ir sausainių tortas "Velykaitis"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 100 mililitrų
  • Varškė , 500 gramų
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Sausainiai , 3 pakeliai
  • Saldainiai , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmaišyti varškę, pieną, citrinos tarkuotą žievelę ir išspaustas sultis. Sulaužyti sausainius ("Gaidelis"), sumaišyti su želatininiais saldainiukais ir įmaišyti į varškės masę.

  2. Apvalią formą iškloti maistine plėvele, sukrėsti visą masę, tolygiai sulyginti ir padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandom.

  3. Galima pagal savo fantaziją papuošti. Labai lengvas, drėgnas ir skanus tortas. Skanaus!

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai2
jura

dariau velykom bet dar neragavau turetu but skanu

Arunas

o kokia ten chemija ant virsaus apipilta?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Marinuota strimele Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!