Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės tortukas

Varškės tortukas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Sausainiai , 2 pakeliai
  • Grietinė , 250 gramų
  • Džiovinti vaisai , 1 sauja
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę gerai ištrinti su grietine ir cukrumi.

  2. Sausainius dėti į formą, išklotą maistine plėvele, krėsti varškės sluoksnį, vėl sausainių, vėl varškės, kol baigsis visi ingridientai. Viršuje turi būti varškė.

  3. Puošti džiovintais vaisiais.

  4. Kelias valandas, o dar geriau visą naktį, palaikyti šaldytuve. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Kalėdiniai sausainukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!