Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Vengrijos agurkai

Vengrijos agurkai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 5

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 3,5 litro
  • Actas , 0,5 litro
  • Cukrus , 600 gramų
  • Druska , 100 gramų
  • Pipirai, juodieji , 6 vienetai
  • Gvazdikėliai , 6 vienetai
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai , 1 pundelis
Reikės:
  • Agurkai , 5 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai išplauti ir iškaitinti stiklainius. Ant dugno į kiekvieną stiklainį įdėti kelias šakeles krapų. Į stiklainius sudėti nuplautus agurkus. Pjaustyti nereikia. Labiausiai tinka maži agurkėliai.

  2. Užvirinti vandenį. Į vandenį įmaišyti cukrų, druską, garstyčias, supilti actą, suberti pipirus, gvazdikėlius.

  3. Kaitinti ant ugnies apie 10 minučių.

  4. Po to marinatą supilstyti į stiklainius ant agurkų.

  5. Sandariai uždaryti ir laikyti 2-3 dienas šiltai apklojus, o po to šaltoje vietoje: rūsyje, garaže ar šaldytuve.

Receptą atsiuntė Anabelė
Komentarai5
pyktis

kas per velnei cia su tais garstyciu grudais,kam reikia tas dekit ju,jug kekvienas gamina, vakuoja pagal save ,po velniais bobu ykirumas .

rasa

nenusaudys,nenusaudys ,jei gerai uzsuksi

Elvyra Keturakiene

darius nekaitintus,tik pagal kita recepta,nei velnio nenusove...

violeta

tai ,kad agurkai neiskaitinti ,nusaudys

rama

garstyciu grudeliai

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kotletai su varškės įdaru Naminė pica Čičinsko kepsnys Pikantiški vištienos kepsneliai Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!