Greita paieška
Receptai
Draugai

Virti briuselio kopūstai su sviestu

Virti briuselio kopūstai su sviestu
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Briuselio kopūstas , 500 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinėlė, 10% riebumo , 100 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Briuselio kopūstų gūželes valandą palaikyti pasūdytame vandenyje.

  2. Nuplovus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir atvirame inde virti 5-10 minučių.

  3. Išgriebus ir nuvarvinus vandenį briuselio kopūstus užpilti ištirpintu sviestu ir grietinėle. Kaitinti apie 2-3 minutes.

  4. Prieskonių įmaišykite pagal skonį. Tinka ir džiovinti ar švieži žalumynai: krapai, petražolės ir pan.

Receptą atsiuntė Nijolė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Pekino kopūstų salotos Miltiniai blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!