Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Virta mėsa , 300 gramų
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 50 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.

  2. Įdarui pakepinti pjaustytą svogūną ir sumaišyti su malta virtą mėsa. Paskaninti druska ir pipirais.

  3. Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą mėsos įdaro, suformuoti pailgus cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.

  4. Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai1
Alkanas

Ką daryt kad mėsa nebūtų sausa? :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čičinsko kepsnys Obuolių pyragas "Jei svečiai ant slenksčio" Purūs keksiukai Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!