Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 2

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Virta mėsa , 300 gramų
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 50 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.

  2. Įdarui pakepinti pjaustytą svogūną ir sumaišyti su malta virtą mėsa. Paskaninti druska ir pipirais.

  3. Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą mėsos įdaro, suformuoti pailgus cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.

  4. Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai2
Neringa

Kad mesa nebutu sausa ipilkit virinto vandenuko ir ranka sitrinkit. As visa laika taip darau

Alkanas

Ką daryt kad mėsa nebūtų sausa? :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Pomidorų sriuba su ryžiais Miltiniai blynai Purūs keksiukai Pievagrybių padažas Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!