Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Virta mėsa , 300 gramų
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 50 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.

  2. Įdarui pakepinti pjaustytą svogūną ir sumaišyti su malta virtą mėsa. Paskaninti druska ir pipirais.

  3. Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą mėsos įdaro, suformuoti pailgus cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.

  4. Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai2
Neringa

Kad mesa nebutu sausa ipilkit virinto vandenuko ir ranka sitrinkit. As visa laika taip darau

Alkanas

Ką daryt kad mėsa nebūtų sausa? :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališka kava Pievagrybių padažas Netikras zuikis Faršu įdarytos paprikos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!