Greita paieška
Receptai
Draugai

Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Virta mėsa , 300 gramų
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 50 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.

  2. Įdarui pakepinti pjaustytą svogūną ir sumaišyti su malta virtą mėsa. Paskaninti druska ir pipirais.

  3. Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą mėsos įdaro, suformuoti pailgus cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.

  4. Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai1
Alkanas

Ką daryt kad mėsa nebūtų sausa? :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai SVARAINIŲ SIRUPAS Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Faršu įdarytos paprikos Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!