Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Orai šiltyn - patiekalai lengvyn!"

Virtų bulvių cepelinai su varške

Virtų bulvių cepelinai su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 6

Gaminimo instrukcija:
  1. 900 g virtų bulvių,apie 110 g krakmolo,1 kiaušinio, druskos.

    Varškės įdarui:
    Varškės,
    1 kiaušinio, mėtų lapelių(kas mėgsta, na man jos netrukdo, truputėlio cukraus

  2. Virtas bulves nulupu, gerai sutrinu, įmušu kiaušinį, sudedu krakmolą, druskos ir viskas sumaišau. Iš bulvių masės darau paplotėlius ant jų vidurio dedu paruoštą varškės įdarą ir formuoju apvalius cepelinus. Paruoštus cepelinus dedu į pasūdytą vandenį ir iškilusius verdu apie 10-12 minučių. Patiekiu su grietine.

Komentarai6
arturcik

pabandykite i varskes ydara ideti smulkiai pakepintu svogunu,labai skanu:)

vi

Labai skanu!

varsketukas

myliu varskyte.......:-D

Administrator

tik vat man labiau patinka tradiciniai cepelinai su mesyte ;)

Vita Macienė

kaip nebūtų keista aš irgi pamėgau su varške:) o seniau teikdavau pirmenybę tik su mėsa.....

jolanta kasputienė

laaabai mėgstu su varške :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Namie ruoštas majonezas Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Mielinė plonapadės picos tešla Morengai Kepta lašiša folijoje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!