Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Skaniausi pavasario patiekalai"

Virtų bulvių cepelinai su varške

Virtų bulvių cepelinai su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 6

Gaminimo instrukcija:
  1. 900 g virtų bulvių,apie 110 g krakmolo,1 kiaušinio, druskos.

    Varškės įdarui:
    Varškės,
    1 kiaušinio, mėtų lapelių(kas mėgsta, na man jos netrukdo, truputėlio cukraus

  2. Virtas bulves nulupu, gerai sutrinu, įmušu kiaušinį, sudedu krakmolą, druskos ir viskas sumaišau. Iš bulvių masės darau paplotėlius ant jų vidurio dedu paruoštą varškės įdarą ir formuoju apvalius cepelinus. Paruoštus cepelinus dedu į pasūdytą vandenį ir iškilusius verdu apie 10-12 minučių. Patiekiu su grietine.

Komentarai6
arturcik

pabandykite i varskes ydara ideti smulkiai pakepintu svogunu,labai skanu:)

vi

Labai skanu!

varsketukas

myliu varskyte.......:-D

Administrator

tik vat man labiau patinka tradiciniai cepelinai su mesyte ;)

Vita Macienė

kaip nebūtų keista aš irgi pamėgau su varške:) o seniau teikdavau pirmenybę tik su mėsa.....

jolanta kasputienė

laaabai mėgstu su varške :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su varške Morkų kava Ypatingieji kotletai Česnakinis padažas kebabams Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Mielinė plonapadės picos tešla
Reklama
Prisijunk prie mūsų!