Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Vasaros skanėstai"

Vištiena "Jambalaya"

Vištiena "Jambalaya"
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, file , 500 gramų
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Paprika, raudonos , 1 vienetas
  • Vanduo , 500 mililitrų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubelio) , 1 vienetas
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Pipirai, baltieji , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Čiobreliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, Kajeno , 0,5
  • Lauro lapai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustytą rūkytą kumpį pakepinkite keptuvėje su sviestu. Nulupkite svogūną ir česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su kumpiu. Tuomet į keptuvę suberkite smulkintus svogūną ir česnaką.

  2. Į gilią keptuvę pilkite vandenį, įdėkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį bei lauro lapą. Virkite ryžius sultinyje 10 min, paskaninkite kajeno bei baltaisiais pipirais.

  3. Išvalytą papriką supjaustykite kubeliais, o salierą griežinėliais.

  4. Du trečdalius supjaustytų daržovių sudėkite į ryžius, gerai išmaišykite ir troškinkite 10 min. Baigę troškinti, išimkite lauro lapą.

  5. Vištienos filė supjaustytą kubeliais trumpai apkepkite keptuvėje su likusiomis daržovėmis. Tuomet pakepintus vištieną ir kumpį ir sudėkite į ryžius.

  6. Viską kartu patroškinkite 5-8 min. Paskaninkite čiobreliais.

 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
POMIDORAI SU ŽELE Pomidorai želatinoje Blyneliai su cukinija Cukinija žiemai "Donecko" Adžika Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!