Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos filė džiūvėsėlių apvalkale

Vištienos filė džiūvėsėlių apvalkale
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Citrina , 0,5 vieneto
Apvoliojimui:
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Džiūvėsėliai , 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 400 gramų
  • Sviestas , 60 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti plonesniais gabalėliais ir įtrinti česnaku ir apšlakstyti citrinos sultimis.

  2. Druską, pipirus ir miltus sumaišyti.

  3. Išplakti kiaušinius.

  4. Vištienos filė gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  5. Kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės apskrunda.

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Čenakai Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!