Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Velykų belaukiant"

Vištienos file kepsnys

Vištienos file kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištos filė , 400 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 10 gramų
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejaus , 10 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.

  2. Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Mieliniai blynai su obuoliais Troškintos kiaulienos kepenėlės Pikantiški vištienos kepsneliai Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!