Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Paprasta ir labai gardu"

Vištienos širdelių guliašas

Vištienos širdelių guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g vištienos širdelių, 2 vidutinio dydžio morkų, svogūno galvutės, pieno arba grietinėlės, mėgiamų prieskonių, druskytės, miltų padažui, šiek tiek sviesto(jeigu padažą gaminu su pienu, o ne su grietinėle, pomidorų padažo(nebūtinai)


  2. Širdeles supjaustau per puse, didesnes-į tris dalis ir palieku kuriam laikui pamerktas vandenyje. Užpylusi švarų vandenį širdeles su prieskoniais verdu apie 45-50 min., o tuo tarpu keptuvėje su sviestu pakepinu burokine tarka sutarkuotas morkas, bei smulkiai supjaustytą svogūną, dedu miltų, pilu pieno, paskaninu pomidorų padažu ir į keptuvėje paruoštą padažą sudedu jau išvirusias širdeles, bei dar patroškinu apie 10 min. Skanu su bulvių košyte bei šviežiomis daržovių salotomis:)


Komentarai2
linute

labai skanu,jau ne pirma karta gaminu :)

tomas

skanu skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištiena kinietiškai Žemaičių blynai su faršu Pikantiški vištienos kepsneliai Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta lašiša folijoje Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!