Greita paieška
Receptai
Draugai

Vynuogių saldainiai

Vynuogių saldainiai
Vynuogių saldainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Vynuogės , 1 kilogramas
Glajui:
  • Sutirštintas pienas , 350 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Šokoladas, juodasis , 250 gramų
  • Grietinėlė , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vynuoges nukarpyti nuo kekės. Palikti su mažais koteliais.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Kaitinti ant ugnies, bet neleisti užvirti. Kaitinti reikia tik to, kol ištirpsta cukrus.

  3. Ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su grietinėle. Palikti, kad atvėstų.

  4. Sutirštintą pieną, prieš naudojant palaikyti šaldytuve bent 1 val.

  5. Vynuoges pamirkyti piene, tada merkti į šokoladą.

  6. Dieviškai skanu, ypač kai mėgstu vynuoges ir šokoladą. :)

Receptą atsiuntė Nataša
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Alumi marinuoti šašlykai Sūrio padažas makaronams Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Pomidorų sriuba su ryžiais Šašlykas su kiviais Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!