Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Vynuogių saldainiai

Vynuogių saldainiai
Vynuogių saldainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Vynuogės , 1 kilogramas
Glajui:
  • Sutirštintas pienas , 350 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Šokoladas, juodasis , 250 gramų
  • Grietinėlė , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vynuoges nukarpyti nuo kekės. Palikti su mažais koteliais.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Kaitinti ant ugnies, bet neleisti užvirti. Kaitinti reikia tik to, kol ištirpsta cukrus.

  3. Ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su grietinėle. Palikti, kad atvėstų.

  4. Sutirštintą pieną, prieš naudojant palaikyti šaldytuve bent 1 val.

  5. Vynuoges pamirkyti piene, tada merkti į šokoladą.

  6. Dieviškai skanu, ypač kai mėgstu vynuoges ir šokoladą. :)

Receptą atsiuntė Nataša
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Trinta burokėlių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!