Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių uogienė

Vyšnių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vyšnios , 1 kilogramas
  • Cukrus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vyšnių išimti kauliukus. Užberti cukrumi ir palikti kelioms valandoms, kol išsiskirs skysčio.

  2. Puodą su vyšniomis u-virinti ir ant silnos ugnies pavirti kelias minutes.

  3. Atvėsusią uogienę dėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai Miltiniai blynai Maltos vištienos Kijevo kotletai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!