Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Orai šiltyn - patiekalai lengvyn!"

Žalių kopūstų salotos žiemai

Žalių kopūstų salotos žiemai
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 6

Gaminimo instrukcija:
  1. 5 kg kopūstų, 1 kg morkų, 1 kg svogūnų, 1 kg raudonųjų paprikų, 350 g cukraus, 0,5 l acto, 0,5 l aliejaus, 4 valgomieji šaukštai druskos, pipirų.

  2. Morkas, kopūstus sutarkuoju, svogūnus supjaustau griežinėliais, paprikas-kubeliais. Sudėjus likusius produktus viską išmaišau ir paslėgiu 12 val.Paskui sudedu į stiklainius ir uždarau dangteliais. Kadangi pas mus sklepas gan šiltas, tai mišrainę laikau šaldytuve. Puikiai tinka prie mėsytės:)

 
 
Komentarai6
jurate

ar butinos paprikos,as ju nemegstu:(

Administrator

megstu kopustu saloteles tikrai

Vita Macienė

tai žinoma, ko laukti:)salotytės tikrai labai gaivios...

Administrator

labai greit ir suvartociau matyt ;)))

Vita Macienė

ne marinato aš nekaitinu:)Šios salotytės tinkamos daugiau greitesniam vartojimui...

nijole

Ar marinato nereikia kaitinti?

Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Naminė pica Zrazai su trimis įdarais Vištienos kepsneliai Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!