Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Želė desertas

Želė desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 gramų
  • Želė , 3 pakeliai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną ištirpiname mažame kiekyje vandens ir sumaišome su grietinėle. Įmaišome cukrų. Maišyti reikia tol, kol cukrus ištirps.

  2. Kiekvieno skonio žele ištirpiname vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės.

  3. Žele formuosime mažose formelėse.

  4. Pilame pasirinkto skonio žele ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų. Tą patį pakartojame su grietinėlės mišiniu ir likusiais sluoksniais. Galima sluoksniuoti pagal norą.

    Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Raugintų kopūstų sriuba Miltiniai blynai Zrazai su trimis įdarais Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!