Greita paieška
Receptai
Draugai

Želė tortas

Želė tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 5

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 3 valgomieji šaukštai
  • Želė , 3 pakeliai
  • Vanduo , 1,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite želė kaip nurodyta ant pakelio. Turi buti 1,5 l želė.

  2. Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną.

  3. Į puodą supilkite pieną, cukrų ir pakaitinkite, supilkite išbrinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite, kol želatina ištirps, tik neužvirkite. Atvėsinkite pieną su ištirpinta želatina.

  4. Sustingusią žele supjaustykite ir suberkite į puodą su atvėsintu pienu, atsargiai išmaišykite ir per naktį palikite šaldytuve. Galite įdėti ir vaisių, bus dar skaniau.

Komentarai5
fgbb

rftetgreyg

Ilona

Pastabele,seimininkelei (nevykes receptas) 1,5 litro vandens reikalingas 3 pakeliai zele paruosimui,o zelatinui isbrinkinti vandenuko reikia apie stikline. Saunuole kad bandai,tik nenusimink,bandyk dar ir tikrai pasiseks.

kava

aš vietoj pieno naudoju kefyrą - gaunasi skani ir švelni rūgštelė

zelius

zele yra spalvota ir saldi, o zelatina tik milteliai, skatinantys skysty stingti.

barbara

kuo skirias yele nuo zelatino?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Faršu įdarytos paprikos Karališka kava Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!