Greita paieška
Receptai
Draugai

Želė tortas

Želė tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 5

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 3 valgomieji šaukštai
  • Želė , 3 pakeliai
  • Vanduo , 1,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite želė kaip nurodyta ant pakelio. Turi buti 1,5 l želė.

  2. Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną.

  3. Į puodą supilkite pieną, cukrų ir pakaitinkite, supilkite išbrinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite, kol želatina ištirps, tik neužvirkite. Atvėsinkite pieną su ištirpinta želatina.

  4. Sustingusią žele supjaustykite ir suberkite į puodą su atvėsintu pienu, atsargiai išmaišykite ir per naktį palikite šaldytuve. Galite įdėti ir vaisių, bus dar skaniau.

Komentarai5
fgbb

rftetgreyg

Ilona

Pastabele,seimininkelei (nevykes receptas) 1,5 litro vandens reikalingas 3 pakeliai zele paruosimui,o zelatinui isbrinkinti vandenuko reikia apie stikline. Saunuole kad bandai,tik nenusimink,bandyk dar ir tikrai pasiseks.

kava

aš vietoj pieno naudoju kefyrą - gaunasi skani ir švelni rūgštelė

zelius

zele yra spalvota ir saldi, o zelatina tik milteliai, skatinantys skysty stingti.

barbara

kuo skirias yele nuo zelatino?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Marinuota strimele Raugintų kopūstų sriuba Čenakai Maltos vištienos Kijevo kotletai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!