Greita paieška
Receptai
Draugai

Želinis desertas su juodu šokoladu

Želinis desertas su juodu šokoladu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kreminė varškė , 200 gramų
  • Kondensuotas pienas , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Juodasis šokoladas , 100 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Aviečių želė , 1 pakelis
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagaminta želatina.

  2. Varškės masę pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu. Palikti sustingti.

  3. Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Netikras zuikis Pomidorų sriuba su ryžiais Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!