Greita paieška
Receptai
Draugai

Želinis desertas su juodu šokoladu

Želinis desertas su juodu šokoladu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kreminė varškė , 200 gramų
  • Kondensuotas pienas , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Juodasis šokoladas , 100 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Aviečių želė , 1 pakelis
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagaminta želatina.

  2. Varškės masę pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu. Palikti sustingti.

  3. Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Ypatingieji kotletai Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Batonas su sūriu ir česnaku Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!