Greita paieška
Receptai
Draugai

Žiediniai kopūstai su morkomis

Žiediniai kopūstai su morkomis
Žiediniai kopūstai su morkomis Žiediniai kopūstai su morkomis Žiediniai kopūstai su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Actas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sezamų aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Augalinis aliejus , 5 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Žiediniai kopūstai , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Sezamas, sėklos , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite žiedinius kopūstus, padalinkite į kekeles.

  2. Sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Virkite 2-3 minutes, kol suminkštėja žiedinio kopūsto kekelės.

  3. Morkas sutarkuojame šiaudeliais.

  4. Užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome pora minučių.

  5. Morkas kartu su susmulkintais svogūnais pakepiname ant aliejaus 2 minutes.

  6. Ant žiedinių kopūstų dedame morkas ir svogūnus. Beriame sezamo sėklas, supilame aliejų ir actą. Atsargiai išmaišome, kad nesulaužytume žiedinio kopūsto pumpurų.

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Maltos vištienos Kijevo kotletai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!