Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg žuvies (menkės, jūros lydekos, prieskonių žuviai, 200g alaus,1 kiaušinis, miltų, aliejaus kepimui

  2. Žuvį supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, druska. Iš alaus, kiaušinio ir miltų užmaišome tištą tešlą. Žuvies gabalėlius panardiname tešloje ir kepame aliejuje. Labai skanu šalta su majonezu.

Komentarai1
jolanta kasputienė

jo žinau su tuo alum-tikrai skanu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Tarkuotų bulvių virtinukai Miltiniai blynai Miltiniai blynai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!