Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg žuvies (menkės, jūros lydekos, prieskonių žuviai, 200g alaus,1 kiaušinis, miltų, aliejaus kepimui

  2. Žuvį supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, druska. Iš alaus, kiaušinio ir miltų užmaišome tištą tešlą. Žuvies gabalėlius panardiname tešloje ir kepame aliejuje. Labai skanu šalta su majonezu.

Komentarai1
jolanta kasputienė

jo žinau su tuo alum-tikrai skanu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Purūs keksiukai Lavašo suktinukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!