Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg žuvies (menkės, jūros lydekos, prieskonių žuviai, 200g alaus,1 kiaušinis, miltų, aliejaus kepimui

  2. Žuvį supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, druska. Iš alaus, kiaušinio ir miltų užmaišome tištą tešlą. Žuvies gabalėlius panardiname tešloje ir kepame aliejuje. Labai skanu šalta su majonezu.

Komentarai1
jolanta kasputienė

jo žinau su tuo alum-tikrai skanu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Marinuotos šparaginės pupelės Blyneliai su cukinija Slyvų kompotas Faršu įdarytos paprikos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!