Spice.lt

Cukinijos gabalėliai tešloje

Cukinijos gabalėliai tešloje

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaustome cukinijos odelę, perpjovę cukiniją pusiau, išimame sėklytes. Supjaustome cukiniją plonais, maždaug 2 cm pločio ir 4 cm ilgio gabalėliais.

  2. Pasiruošiame tešlą: kvietinius miltus sumaišome su druska ir po truputį pildami vandenį maišome tešlą, kad ši lengvai minkytųsi rankose ir nekibtų.

  3. Kočiojame didelius ir plonus tešlos blynus, atgnybiame po nedidelį iškočiotos dalį ir į ją rankomis įvyniojame kiekvieną cukinijos gabalėlį.

  4. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, kepame cukinijų gabalėlius, kol šie gražiai apkeps iš abiejų pusių. Išdėliojame ant lėkštės, pabarstome pipirais ir tiekiame ant stalo!