Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Naujienos

Šv. Valentino dienos simboliai ir burtai
Šv. Valentino dienos simboliai ir burtai

Vasario 14-toji - šv. Valentino diena. Šią dieną žmonės visame pasaulyje savo mylimiesiems siunčia romantiškus atvirukus bei dovanėles. Ant atvirukų siuntėjo vardas dažniausiai neužrašomas, nes jie skirti tik slaptai meilei. Paprastai atvirukuose vyrauja rožinė spalva, piešiamos širdys, rožės, amūrai, angeliukai ir pan. Į atvirukus rašomos eilės, sentencijos ir įvairūs aforizmai.

Kalmarai ir jų paruošimas
Kalmarai ir jų paruošimas

Pirkdami šaldytą kalmarą atkreipkite dėmesį į jo mėsos spalvą. Ji turi būti balta. Pati oda būna įvairios spalvos - nuo rausvos iki violetinės. Jeigu kalmaro mėsos gabalai vieni nuo kitų sunkiai atsiskiria, gali būti, kad moliuskai jau buvo atšildyti ir dar kartą užšaldyti. Beje, kuo mažesnis kalmaras, tuo saldensė jo mėsa.

ČIOP ČIOP stovykla vaikams „Ekskursija po Pasaulio skonius“
ČIOP ČIOP stovykla vaikams „Ekskursija po Pasaulio skonius“

Jau treti metai ČIOP ČIOP sėkmingai besirūpinantys, jog ateitis būtų skani ir augtų nauja šefukų karta, ir vėl skelbia vasaros stovyklą vaikams – „SKONIŲ STOVYKĖLĖ: Ekskursija po Pasaulio skon...

Idėjos vasariškoms salotoms su grybais
Idėjos vasariškoms salotoms su grybais

Vasara – grybų metas. Siūlome išbandyti tikrai vasariškus receptus – įvairias salotas su grybais.

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!
Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės ČIOP ČIOP tęsia teminių kulinarinių vakarėlių „supper“ seriją ir šį ketvirtadienį, birželio 19 d., kviečia pasinerti į cirko pasaulį. Kartu su stilingu skanaus maisto gaminimu, muzika ir vakaro linksmybėmis.

Šventė gomuriui palepinti (foto)
Šventė gomuriui palepinti (foto)

„Lietuvos žinios“ ir kulinarijos studija ČIOP ČIOP gero maisto ir vyno mėgėjams surengė išskirtinės kokybės jautienos kepsnių ir vyno degustaciją.

 Restorano „Stikliai“ naujo meniu pristatymas išskirtinėje vakarienėje (foto)
Restorano „Stikliai“ naujo meniu pristatymas išskirtinėje vakarienėje (foto)

Geras maistas ir netradicinės pramogos vis labiau užvaldo Lietuvą ir tenkina kulinarinių įdomybių mėgėjų poreikius. Jau keleri metai kaip viena geidžiamiausių pramogų – vieno vakaro restoranai ir netradicinės vakarienės. Juo...

Šefas, skatinantis iš naujo atrasti lietuviškų gėrybių skonius (ir motyvacija kiekvieno jūsų asmeninei karjerai) (interviu)
Šefas, skatinantis iš naujo atrasti lietuviškų gėrybių skonius (ir motyvacija kiekvieno jūsų asmeninei karjerai) (interviu)

omas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos, griežtas, bet teisingas, kryptingai siekiantis tikslo, altruistiškas, bet tik su...

Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)
Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus.

Gaminame sūrį namuose
Gaminame sūrį namuose

Dažnai tenka girdėti: „naminis maistas - skaniausias“, „namie megztos kojinės - šilčiausios“, „sava dekupuota dėžutė - mieliausia“...

Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Burokėlių salotos Raugintų kopūstų sriuba Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Miltiniai blynai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!