Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Gal taurę vyno?

2012-08-23 13:14:10
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Gal taurę vyno?

Vynas geriamas jau nuo senų laikų. Šio gėrimo gaminimo paslaptys jau seniai tobulinamos. Ne ką mažiaus svarbios ir taurės, iš kurių  vynas yra geriamas. Tinkamos taurės atskeidžia ne tik vyno skonį, bet ir puošia šventinį stalą. Ar teko gerti vyną iš tokių įspūdingų taurių? :-)

 

 

 

 

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Japonų šitake grybai
Japonų šitake grybai

Šitake grybą Japonijoje maistui ir ligoms gydyti vartoja daugiau nei 2000 metų. Senovės Japonijoje jis buvo toks brangus, kad juo mėgautis galėjo tik valdovai ir jiems artimiausi žmonės. Ant medžių kamienų augantį grybą dar vadina miegančiojo Budos grybu. Iš Japonijos Šitake paplito į Kiniją ir Korėją, Tolimuosius Rytus ir iš ten po visą pasaulį. Gurmanams tai išskirtinis delikatesas.

Menininkas sukūrė indus iš apelsino žievės
Menininkas sukūrė indus iš apelsino žievės

Izraelyje, žydų ir arabų kaime gimęs arabų kilmės menininkas Wahat-al-Salam mėgsta eksperimentuoti su kasdienybėje sutinkamais daiktais. Pasinaudodamas paprasta lydymo ir džiovinimo technika jis sukūrė indus iš apelsino žievės.

7 praktiški ir vertingi svogūno panaudojimo būdai
7 praktiški ir vertingi svogūno panaudojimo būdai

Svogūnai naudojami ne tik kaip maisto produktas. Juos galima panaudoti buityje, sode ar medicinoje. Bet apie viską nuo pradžių...

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorai želatinoje Adžika Gardutėlė kriaušių uogienė Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Čenakai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!