Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Gal taurę vyno?

2012-08-23 13:14:10
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Gal taurę vyno?

Vynas geriamas jau nuo senų laikų. Šio gėrimo gaminimo paslaptys jau seniai tobulinamos. Ne ką mažiaus svarbios ir taurės, iš kurių  vynas yra geriamas. Tinkamos taurės atskeidžia ne tik vyno skonį, bet ir puošia šventinį stalą. Ar teko gerti vyną iš tokių įspūdingų taurių? :-)

 

 

 

 

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Kaip užsisakyti maisto su muzika?
Kaip užsisakyti maisto su muzika?

Skubėdami neretai būname pikti, nemandagūs ir negalvojame apie tai, kaip jaučiasi kiti. Greito maisto restoranai tikrai padeda sutaupyti laiko, tačiau vienas žmogus nusprendė pasielgti kitaip nei įprasta, ir su savimi pasiėmė gitarą!

Spanguolės
Spanguolės

Spanguolės turi kraują stabdomųjų, uždegimus malšinamųjų ir kitų savybių. Jų sultys labai tinka ligonių troškulį malšinti, tonizuoja organizmą, didina darbingumą, gerina apetitą ir virškinimą, padeda sumažėjus skrandžio rūgštingumui, sergant hipertonija, taip pat stimuliuoja kasos sekreciją.

Japonų šitake grybai
Japonų šitake grybai

Šitake grybą Japonijoje maistui ir ligoms gydyti vartoja daugiau nei 2000 metų. Senovės Japonijoje jis buvo toks brangus, kad juo mėgautis galėjo tik valdovai ir jiems artimiausi žmonės. Ant medžių kamienų augantį grybą dar vadina miegančiojo Budos grybu. Iš Japonijos Šitake paplito į Kiniją ir Korėją, Tolimuosius Rytus ir iš ten po visą pasaulį. Gurmanams tai išskirtinis delikatesas.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su brokoliais, vyšniniais pomidorais ir krabų mėsa Žemaičių blynai su faršu Ypatingieji kotletai Želė tortas „Vasarėlė“ Pikantiški vištienos kepsneliai Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!