Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Gal taurę vyno?

2012-08-23 13:14:10
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Gal taurę vyno?

Vynas geriamas jau nuo senų laikų. Šio gėrimo gaminimo paslaptys jau seniai tobulinamos. Ne ką mažiaus svarbios ir taurės, iš kurių  vynas yra geriamas. Tinkamos taurės atskeidžia ne tik vyno skonį, bet ir puošia šventinį stalą. Ar teko gerti vyną iš tokių įspūdingų taurių? :-)

 

 

 

 

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Maisto kalendorius. Vasaris
Maisto kalendorius. Vasaris

Vasario 1 diena: Kepto Aliaskos deserto

Naudingasis imbieras
Naudingasis imbieras

Imbieras yra kilęs iš Pietų Azijos, džiovintu pavidalu pasiekė Viduržemio jūros regioną ir viduramžių laikais tapo vienu populiariausiu prieskonių Europoje. Jau prieš 5000 metų imbieras buvo rekomenduojamas peršalus, karščiuojant. Kinų jūrininkai kramtydavo imbierą arba dėdavo jo į maistą kaip priemonę nuo jūros ligos. Graikai dievino imbierą dėl jo savybės pagerinti virškinimą.

Vegetarizmas
Vegetarizmas

Vegetarizmas - mitybos būdas, kai atsisakoma mėsos, žuvies, kiaušinių, pieno produktų ir kito gyvulinės kilmės maisto. Tačiau vegetarizmas turi ne vieną formą. Pavyzdžiui veganai valgo tik augalinės kilmės maistą ir netgi nenaudoja daiktų, kurie savo sudėtyje turi odos, kailių. Ovo-lakto veganai vartoja pieno produktus ir kiaušinius, o pusiau vegetarai taip pat valgo ir žuvį.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pikantiški vištienos kepsneliai Pikantiškos salotos Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryta nugarinė Sumuštiniai su šprotais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!