Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Gal taurę vyno?

2012-08-23 13:14:10
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Gal taurę vyno?

Vynas geriamas jau nuo senų laikų. Šio gėrimo gaminimo paslaptys jau seniai tobulinamos. Ne ką mažiaus svarbios ir taurės, iš kurių  vynas yra geriamas. Tinkamos taurės atskeidžia ne tik vyno skonį, bet ir puošia šventinį stalą. Ar teko gerti vyną iš tokių įspūdingų taurių? :-)

 

 

 

 

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Maistas, kuris greitina medžiagų apykaitą
Maistas, kuris greitina medžiagų apykaitą

Vienas iš pagrindinių veiksnių, neleidžiančių atsirasti antsvoriui - greita medžiagų apykaita. Vieniems tai - gamtos dovana, kitiems tenka to tik pavydėti. Medžiagų apykaitą pagreitinti galima sportuojant, ją greitina ir tam tikri maisto produktai.

Skanūs nagai??!
Skanūs nagai??!

Japonai pasižymi išradingumu visose gyvenimo srityse. Nagų dailė - ne iš imtis. Vis labiau populiarėjančios įvairiausios formelės (fimo) užkariauja vietą ir manikiūro specialistų-mėgėjų stalčiukyje.

Tekila
Tekila

Dažniausiai balta tekila geriama atšaldyta su citrina ir druska. Prie gold tekilos puikiai tinka apelsino skiltelė su cinamonu. Nereikia pamiršti, kad tai puikus ingredientas įvairiems kokteiliams, iš kurių populiariausias „Margarita". Premium tekila (reposado, añejo) turėtų būti geriama kambario temperatūros (be citrinos ir druskos), kad galėtų atsiskleisti ypatingas jos aromatas. Garsus krištolinių taurių gamintojas „Riedel" netgi sukūrė spe...

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Čenakai Miltiniai blynai Miltiniai blynai Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!