Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Keisčiausi vaikų gimtadienio tortai

2011-11-11 22:42:52
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Keisčiausi vaikų gimtadienio tortai

Šiais laikais nustebinti vaikus būna vis sunkiau, tačiau šie tortai kiekvienam vaikui paliktų tikrai didelį įspūdį!

vaikiški tortai

 

 

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

vaikiški tortai

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Arbata
Arbata

Virdulį pripildykite šviežio nufiltruoto vandens ir užkaiskite. Arbatos paruošimui daug įtakos turi vandens kietumas. Jei užplikysite minkštu vandeniu - arbata bus skaidri. Jei kietu - drumsta ir po kelių minučių arbata gali pasidengti plėvele. Vandenį patariama suminkštinti buitiniais filtrais.

Japonų šitake grybai
Japonų šitake grybai

Šitake grybą Japonijoje maistui ir ligoms gydyti vartoja daugiau nei 2000 metų. Senovės Japonijoje jis buvo toks brangus, kad juo mėgautis galėjo tik valdovai ir jiems artimiausi žmonės. Ant medžių kamienų augantį grybą dar vadina miegančiojo Budos grybu. Iš Japonijos Šitake paplito į Kiniją ir Korėją, Tolimuosius Rytus ir iš ten po visą pasaulį. Gurmanams tai išskirtinis delikatesas.

Šis tas apie kavą
Šis tas apie kavą

Daugelis žmonių labai mėgsta kavą. Su pienu, grietinėlę arba tiesiog paprastą juodą kavą. Ją žmonės pradėjo gerti palyginus neseniai - prieš kelis šimtus metų.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Jogurtinis tortukas su braškėmis Avokado salsa Želė tortas „Vasarėlė“ Šašlykas su kiviais Gaspačio sriuba Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!