Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltarusijos virtuvė

Baltarusiška mišrainė

Ingredientai: Agurkai - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Kiauliena, kepenys - 400 gramų, Grybai - 400 gramų

Burokėlių mišrainė su majonezu

Ingredientai: Burokėliai - 500 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Konservuoti žirneliai - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis

Burokėlių sriuba su grybais

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Silkė su vyšniomis ir šokoladu

Ingredientai: Silkių filė - 200 gramų, Razinos - 1 sauja, Saulėgrąžos - 1 sauja, Vyšnios - 1 sauja, Svogūnas - 1 vienetas, Šokoladas, juodasis - 25 gramai, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Adžika Adžika Skanios cukinijos žiemai Faršu įdarytos paprikos Pikantiški vištienos kepsneliai Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!