Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulgariška virtuvė

Adžika su pomidorais

Ingredientai: Pomidorai - 2 kilogramai, Paprika - 1 kilogramas, Aitrioji paprika - 250 gramų, Česnakai - 250 gramų, Actas - 200 mililitrų, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Lečo

Ingredientai: Paprika - 3 kilogramai, Pomidorai - 2 kilogramai, Cukrus - 200 gramų, Aliejus - 180 mililitrų, Actas - 100 mililitrų, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Malti juodieji pipirai - 2 arbatiniai šaukšteliai

Pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Ingredientai: Augalinis aliejus - 0.5 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Miltai - 2 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Rauginti kopūstai - 2 stiklinės, Kiaušinio trynys - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas

Bulgariškas sluoksniuotis - musaka

Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 1 vienetas, Bulvės - 6 vienetai, Pomidorai savo sultyse - 400 gramų, Morka - 1 vienetas, alyvuogių aliejaus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 2 valgomiej

Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Miltiniai blynai Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Salotos su lašiša Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui
Reklama
Prisijunk prie mūsų!