Greita paieška
Receptai
Draugai

Japonijos virtuvė

Teriyaki petukai

Ingredientai: Vištiena, petukai - 16 vienetų, Miltai - 100 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Sojos padažas - 0.5 stiklinės, Cukrus, rudasis - 4 arbatiniai šaukšteliai, Medus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sezamas - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 0

Sushi

Ingredientai: Ryžiai, virti - 130 gramų

Vaflių tortas "Rudasis ruduo"

Ingredientai: Vafliai - 1 pakelis, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Šokoladas - 100 gramų

Japoniški triufeliai

Ingredientai: Šokoladas, baltasis - 300 gramų, Žaliosios arbatos milteliai - 10 arbatinių šaukštelių, Pienas - 1.5 valgomojo šaukšto, Grietinėlė - 6 valgomieji šaukštai

Šaltoji imbiero arbata

Ingredientai: Imbieras - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos sultys - 50 mililitrų, Citrina - 4 riekės, Žalioji arbata - 4 valgomieji šaukštai

Suši su lašiša

Ingredientai: Suši ryžiai - 200 gramų, Jūros dumblių lapai Nori - 2 vienetai, Vanduo - 300 mililitrų, Ryžių actas - 50 mililitrų, Sojos padažas - 150 mililitrų, Rūkyta lašiša - 100 gramų, Vasabi - 1 valgomasis šaukštas, Agurkas - 2 vienetai, Druska - 1 ar

Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kotletai su varškės įdaru Pikantiški vištienos kepsneliai Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Skaniosios morkų salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!