Greita paieška
Receptai
Draugai

Korėjiečių virtuvė

Aštrios morkų salotos

Ingredientai: Morkos - 5 vienetai, Saliero šaknis - 0.2 vieneto, Obuolių actas - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Čili milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 arbatinio ša

Skanūs cukinijų blyneliai

Ingredientai: Cukinija - 1 kilogramas, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 stiklinė, Pienas - 4 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 valgomieji šaukštai

Ypatingi šonkauliukai

Ingredientai: Kiaulės šonkauliai - 1 kilogramas, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Sojų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Raudonas vynas, sausas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kvapieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis

Kepta veršiena su šalavijais

Ingredientai: Kumpis, džiovintas, smulkintas - 0.75 stiklinės, Ankštinis pipiras, pjaustytas juostelėmis - 0.5 vieneto, Juodieji malti pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Šalavijas, šviežias kapotas - 1 valgomasis šaukštas, Čili pasta - 0.5 valgomojo šauk

Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai Marinuota strimele Įdaryti makaronų vamzdeliai Pievagrybių padažas Netikras zuikis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!