Greita paieška
Receptai
Draugai

Maroko virtuvė

Marokietiška vištiena

Ingredientai: Vištienos filė - 2 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Cukinija, jauna, maža - 1 vienetas, Konservuoti avinžirniai - 0.5 skardinės, Prieskonių mišinys - 2 žiupsneliai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai

Sveika košė su moliūgais

Ingredientai: Moliūgas, tyrė - 50 gramų, Avižiniai dribsniai - 1 stiklinė, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Vištienos - baklažanų suktinukai Marokietiškai

Ingredientai: vištienos kumpelių kepsnelių Itališkame marinate (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) - 0.5 kilogramo, Baklažanai - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Medus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Alyvuogių aliejus - 2 val

Kalakutienos troškinys “Tagine”

Ingredientai: Česnakas - 1 skiltelė, Imbieras - 1 centimetras, Svogūnai - 3 galvos, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Šafranas - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Kalendra - 1 arbatinis šaukštelis, Kalakutienos filė - 300 gramų, Alyvuogių

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!