Greita paieška
Receptai
Draugai

Norvegiška virtuvė

Vegetariška užkepėlė

Ingredientai: Bulvės, vidutinės - 1 vienetas, Moliūgai - 150 gramų, Morkos, didelės - 1 vienetas, Brokoliai - 150 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorai, dideli - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Miltai - 2 valgomieji šau

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Blyneliai su cukinija POMIDORAI SU ŽELE Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!