Greita paieška
Receptai
Draugai

Norvegiška virtuvė

Vegetariška užkepėlė

Ingredientai: Bulvės, vidutinės - 1 vienetas, Moliūgai - 150 gramų, Morkos, didelės - 1 vienetas, Brokoliai - 150 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorai, dideli - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Miltai - 2 valgomieji šau

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės Česnakinis padažas kebabams Zrazai su trimis įdarais Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!