Greita paieška
Receptai
Draugai

Turkijos virtuvė

Garikiškos salotos

Ingredientai: Salota - 1 vienetas, Agurkas - 1 vienetas, Pomidoras - 3 vienetai, Feta sūris - 50 gramų, Alyvuogės - 20 vienetų, Raudonas svoūnas - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Paprika - 1 vienetas

Kokosiniai triufeliai

Ingredientai: Kokoso drožlės - 600 gramų, Kondensuotas pienas - 250 gramų, Migdolai - 30 vienetų

Omletas lavaše

Ingredientai: Mėsa - 200 gramų, Pienas - 175 mililitrai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Lavašai - 2 vienetai, Salotos - 3 lapai

Džiovintų vaisių štrudelis su lavašu

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Migdolai - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 50 gramų, Brendis - 2 valgomieji šaukštai

Kava "Žvalus rytas"

Ingredientai: Kava - 8 arbatiniai šaukšteliai, Vanduo - 720 mililitrų, Citrina - 0.5 vieneto, Šokoladas - 40 gramų

Turkiška kava

Ingredientai: Kava - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Virtos “gėlytės” Marinuota strimele Faršu įdarytos paprikos Čenakai Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!