Greita paieška
Receptai
Draugai

Turkijos virtuvė

Garikiškos salotos

Ingredientai: Salota - 1 vienetas, Agurkas - 1 vienetas, Pomidoras - 3 vienetai, Feta sūris - 50 gramų, Alyvuogės - 20 vienetų, Raudonas svoūnas - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Paprika - 1 vienetas

Kokosiniai triufeliai

Ingredientai: Kokoso drožlės - 600 gramų, Kondensuotas pienas - 250 gramų, Migdolai - 30 vienetų

Omletas lavaše

Ingredientai: Mėsa - 200 gramų, Pienas - 175 mililitrai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Lavašai - 2 vienetai, Salotos - 3 lapai

Džiovintų vaisių štrudelis su lavašu

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Migdolai - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 50 gramų, Brendis - 2 valgomieji šaukštai

Kava "Žvalus rytas"

Ingredientai: Kava - 8 arbatiniai šaukšteliai, Vanduo - 720 mililitrų, Citrina - 0.5 vieneto, Šokoladas - 40 gramų

Turkiška kava

Ingredientai: Kava - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Greitai paraugti agurkai Žemaičių blynai su faršu Šašlykas su kiviais Purūs keksiukai Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!