apkepai

Ingredientai: Varškė - 400 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Bananai - 1 vienetas, Manų kruopos - 2 valgomieji šaukštai, Kvietiniai miltai - 1 valgomasis šaukštas, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 3 valgo

Ingredientai: Grybai, marinuoti - 450 gramų, Alyvuogių aliejus - 100 gramų, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušiniai - 4 vienetai, Miltai - 8 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Fermentinis sūris

Ingredientai: Cukrus - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 3 vienetai, Citrinos žievelė - 1 valgomasis šaukštas, Kukurūzų krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Varškė - 400 gramų

Ingredientai: Makaronai - 100 gramų, Vištienos filė - 250 gramų, Brokoliai - 1 galva, Kiaušiniai - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 2 kilogramai, Malta mėsa - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinėlė - 150 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Morkos - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Sultinys - 200 mililitrų

Ingredientai: Varškė - 350 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 3 valgomieji šaukštai, Pienas - 100 mililitrų

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kriaušės - 1 vienetas, Pienas - 100 mililitrų, Manų kruopos - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Kiaulienos faršas - 400 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Kvietiniai miltai - 225 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Brokoliai - 300 gramų, Rikota sūris - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Mocarela sūri

Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Brokoliai - 250 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Žalumynai - 1 arbatinis šaukštelis
Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.
Rodyti kitą patarimą