apkepo gaminimas

Ingredientai: Plekšnių filė - 600 gramų, Pievagrybiai - 400 gramų, Lydytas sūris - 250 gramų, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 skiltelė, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, baltieji - 1 žiupsnelis, Sluoksniuota

Ingredientai: Krabų lazdelės - 250 gramų, Kiaušiniai - 5 vienetai, Sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 pundelis, Sviestas - 30 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Netikras zuikis - 4 riekės, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Sluoksniuota tešla - 1 pakelis

Ingredientai: Pienas - 0.5 litro, Avižiniai dribsniai - 300 gramų, Kiaušiniai - 5 vienetai, Kondensuotas pienas - 0.5 skardinės, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Cinamonas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramų, Ryžiai - 200 gramų, Sūris - 50 gramų, Pomidorai - 3 vienetai, Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Pomidorų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Pienas - 300 mililitrų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Žolelės - 1 žiupsnelis
Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą