Greita paieška
Receptai
Draugai

apkepo receptas

Makaronų ir mėsos apkepas

Ingredientai: Makaronai - 400 gramų, Svogūnas - 1 galva, Pomidorai - 2 vienetai, Virta kiauliena - 400 gramų, Paprika - 4 vienetai, Čili pipiras - 1 vienetas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Mėsos sultinys - 2 stiklinės,

Makaronų apkepas su braškėmis

Ingredientai: Makaronai - 400 gramų, Braškės - 0.5 kilogramo, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Sviestas - 100 gramų, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Maltos mėsos apkepas su pomidorais

Ingredientai: Faršas - 250 gramų, Baklažanai - 1 vienetas, Svogūnai - 3 vienetai, Šoninė - 50 gramų, Konservuoti pomidorai - 720 gramų, Varškė - 125 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Maltos aitriosio

Pikantiškas mėsos apkepas

Ingredientai: Mielinė tešla - 1 pakelis, Svogūnai - 4 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Konservuota jautiena - 400 gramų, Malta veršiena - 200 gramų, Grietinė - 0.25 litro, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Putpelių mėsos apkepas

Ingredientai: Putpelė - 1 vienetas, Vištienos filė - 200 gramų, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Ančių kepenėlių paštetas - 20 gramų, Brendis - 20 gramų, Mėlynosios vynuogės - 0 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 10 gramų

Varškės apkepas

Ingredientai: Varškė - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 6 vienetai, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 6 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Razinos - 1 sauja

Bulvių ir mėsos apkepas

Ingredientai: Virtos bulvės - 5 vienetai, Margarinas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Virta mėsa - 200 gramų, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Makaronų apkepas su faršu

Ingredientai: Faršas - 300 gramų, Makaronai - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Sūris - 50 gramų, Prieskoniai - 0.25 arbatinio šaukštelio

Bulvių apkepas su sūriu

Ingredientai: Bulvės - 7 vienetai, Ryžiai - 4 valgomieji šaukštai, Grietinė - 350 mililitrų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Krapai - 1 pundelis, Sviestas - 20 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Bulvių apkepas su sūriu ir svogūnų laiškais

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Grietinė - 6 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Fermentinis sūris - 150 gramų, Svogūnų laiškai - 1 pundelis

Bulvių apkepas su aviena

Ingredientai: Bulvės - 0.5 kilogramo, Avienos faršas - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Sviestas - 50 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Fermen

Kepenų ir bulvių apkepas

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Kepenėlės - 400 gramų, Sviestas - 20 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Fermentinis sūris - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaldytas braškių tortas Mielinė plonapadės picos tešla Dešrelės su bulvėmis Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Lietiniai su dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!