Greita paieška
Receptai
Draugai

aviečių desertas

Avietiniai drebučiai

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Aviečių kremo tortas

Ingredientai: Grietinėlė - 800 gramų, Cukrus - 200 gramų, Želatina - 40 gramų, Avietės - 600 gramų, Mėtų lapeliai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Virtos “gėlytės” Miltinės ausytės Kiaulienos nugarinė su sūriu Želė tortas „Vasarėlė“ Porų mišrainė su kumpiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!