Greita paieška
Receptai
Draugai

bandelių receptas

Sūrio bandelės

Ingredientai: Fermentinis sūris - 300 gramų, Augalinis aliejus - 6 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Mielės, sausos - 1.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 120 mililitrų, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 2 stiklinės, Česnakai

Močiutės bandelės

Ingredientai: Mielės - 50 gramų, Pienas - 250 gramų, Cukrus - 50 gramų, Sviestas - 75 gramai, Miltai - 600 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Vanduo - 50 mililitrų, Cukrus - 100 gramų, Kiaušinio baltymai - 2 vienetai, Želatina - 1 arbatinis šaukštelis

Pyragėliai su kopūstais

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Vegeta Natur universalūs priekoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinai - 2 vienetai, Miltai - 400 gramų, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Kopūstas - 0.5 vieneto

Pievagrybiais įdarytos bandelės

Ingredientai: Pievagrybiai - 100 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 1 arbatinis šaukštelis, Sviesto - 2 valgomieji šaukštai, Grietinėlė - 50 mililitrų, Fermentinis sūris - 50 gramų, Bandelės - 4 vienetai

Bandelės su prieskoninėmis daržovėmis

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Sausos mielės - 1 pakelis, Vanduo - 300 mililitrų, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 2 valgomieji šaukštai, Porai - 2 valgomieji

Kalėdų bandelės su vištiena

Ingredientai: Miltai - 320 gramų, Grietinė - 140 gramų, Sviestas - 90 gramų, Kiašinių tryniai - 4 vienetai, Druska - 7 gramai, Cukrus - 5 gramai, Svogūnas - 2 vienetai, Sviestas - 60 gramų, Virta vištiena - 190 gramų, Rukyta mėsa - 200 gramų, Druska - 5 g

Mieliniai rageliai su aguonų įdaru

Ingredientai: Mielės - 15 gramų, Cukrus - 50 gramų, Sviestas - 50 gramų, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 350 gramų, Kiaušinis - 2 vienetai, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai, Aguonos - 6 valgomieji šaukštai, Baltyma

Varškinės bandelės

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Rūgpienis - 150 mililitrų, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Miltai - 3 stiklinės, Faršas - 300 gramų

Mielinės bandelės su dešrelėmis

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Pienas - 75 mililitrai, Mielės - 35 gramai, Margarinas - 25 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Dešrelės - 18 vienetų

Mielinės bandelės

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Pienas - 250 mililitrų, Kiaušinis - 1 vienetas, Mielės - 40 gramų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Arbatinės bandelės

Ingredientai: Sviestas - 50 gramų, Miltai - 400 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kepimo milteliai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Grietinė - 200 mililitrų, Obuoliai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas

Greitos bandelės

Ingredientai: Margarinas - 250 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Mielės - 10 gramų, Miltai - 500 gramų, Cinamonas - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušinis - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Silkė su cinamonu Česnakinis padažas kebabams Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!