Greita paieška
Receptai
Draugai

bandelių receptas

Sūrio bandelės

Ingredientai: Fermentinis sūris - 300 gramų, Augalinis aliejus - 6 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Mielės, sausos - 1.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 120 mililitrų, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 2 stiklinės, Česnakai

Močiutės bandelės

Ingredientai: Mielės - 50 gramų, Pienas - 250 gramų, Cukrus - 50 gramų, Sviestas - 75 gramai, Miltai - 600 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Vanduo - 50 mililitrų, Cukrus - 100 gramų, Kiaušinio baltymai - 2 vienetai, Želatina - 1 arbatinis šaukštelis

Pyragėliai su kopūstais

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Vegeta Natur universalūs priekoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinai - 2 vienetai, Miltai - 400 gramų, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Kopūstas - 0.5 vieneto

Pievagrybiais įdarytos bandelės

Ingredientai: Pievagrybiai - 100 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 1 arbatinis šaukštelis, Sviesto - 2 valgomieji šaukštai, Grietinėlė - 50 mililitrų, Fermentinis sūris - 50 gramų, Bandelės - 4 vienetai

Bandelės su prieskoninėmis daržovėmis

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Sausos mielės - 1 pakelis, Vanduo - 300 mililitrų, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 2 valgomieji šaukštai, Porai - 2 valgomieji

Kalėdų bandelės su vištiena

Ingredientai: Miltai - 320 gramų, Grietinė - 140 gramų, Sviestas - 90 gramų, Kiašinių tryniai - 4 vienetai, Druska - 7 gramai, Cukrus - 5 gramai, Svogūnas - 2 vienetai, Sviestas - 60 gramų, Virta vištiena - 190 gramų, Rukyta mėsa - 200 gramų, Druska - 5 g

Mieliniai rageliai su aguonų įdaru

Ingredientai: Mielės - 15 gramų, Cukrus - 50 gramų, Sviestas - 50 gramų, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 350 gramų, Kiaušinis - 2 vienetai, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai, Aguonos - 6 valgomieji šaukštai, Baltyma

Varškinės bandelės

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Rūgpienis - 150 mililitrų, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Miltai - 3 stiklinės, Faršas - 300 gramų

Mielinės bandelės su dešrelėmis

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Pienas - 75 mililitrai, Mielės - 35 gramai, Margarinas - 25 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Dešrelės - 18 vienetų

Mielinės bandelės

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Pienas - 250 mililitrų, Kiaušinis - 1 vienetas, Mielės - 40 gramų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Arbatinės bandelės

Ingredientai: Sviestas - 50 gramų, Miltai - 400 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kepimo milteliai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Grietinė - 200 mililitrų, Obuoliai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas

Greitos bandelės

Ingredientai: Margarinas - 250 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Mielės - 10 gramų, Miltai - 500 gramų, Cinamonas - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušinis - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Vengrijos agurkai KRIAUŠIENĖ
Reklama
Prisijunk prie mūsų!