blynai

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 2 stiklinės, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 80 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramų, Sviestas - 25 gramai, Pienas - 2.5 stiklinės, Miltai - 1 stiklinė, Fermentinis sūris - 100 gramų, Pipirai - 2 žiupsneliai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Muskatas - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Sultinys, vištienos - 3.5 stiklinės, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipirai, baltieji - 2 žiupsneliai, Sviestas - 20 gramų, Fermentinis sūris - 85 gramai, Kiaušiniai - 1 vienetas

Ingredientai: Pienas - 0.5 litro, Kiaušiniai - 3 vienetai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 250 gramų, Aliejus - 15 mililitrų, Špinatai - 100 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Kumpis rūkytas - 150 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanduo - 2 stiklinės, Miltai - 1 stiklinė, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kumpis rūkytas - 200 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Svogūnų laiškai - 1 pundelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 2 stiklinės, Miltai - 1 stiklinė, Aguonos - 0.5 stiklinės, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Varškė - 400 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šauk

Ingredientai: Lietiniai - 4 vienetai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Apelsinai - 1 vienetas, Brendis - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 40 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Mėlynės - 250 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 1.5 stiklinės, Pienas - 3 stiklinės

Ingredientai: Obuoliai - 250 gramų, Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 100 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 115 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 300 mililitrų, Sviestas - 25 gramai, Apelsinai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Rudasis cukrus - 115 gramų, Konjakas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Vanduo - 600 mililitrų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Rauginti kopūstai - 250 gramų, Šoninė, rūkyta - 150 gramų, Druska - 1 žiupsnelis
Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.
Rodyti kitą patarimą