bulvinių blynų receptas

Ingredientai: Bulvės, didelės - 4 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Svogūnai - 1 galva, Bulvės - 800 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Aliejus - 20 mililitrų

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 50 mililitrų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Spirgučiai - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 0.5 kilogramo, Cukinija - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnų laiškai - 1 saujelė, Česnakai - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Feta sūris - 100 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 50 gramų

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 10 vienetų, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Varškė - 300 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Uogienė - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Pienas - 0.5 stiklinės, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 4 valgomieji šaukštai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 0.5 vieneto, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Paprikos milteliai - 1 žiupsnelis, Lašišos filė - 100 gramų

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 galva, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Varškė - 150 gramų, Majonezas - 1 arbatinis šaukštelis, Česnakai - 2 skiltelės, Žalumynai - 1 pundelis

Ingredientai: Bulvės - 400 gramų, Morkos - 1 vienetas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio
Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimą