bulvių apkepas

Ingredientai: Bulvės - 3 kilogramai, Pienas - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 0.3 saujos, Krapai - 0.3 saujos, Bazilikai - 0.3 saujos, Spirgučiai - 100 gramų

Ingredientai: Bulvės - 3 kilogramai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Petražolės šakelės - 1 saujelė, Krapai (šviežios šakelės) - 1 saujelė, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės - 2 kilogramai, Malta mėsa - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinėlė - 150 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Bulvės, nuluptos ir supjaustytos riekelėmis - 650 gramų, Grietinėlė, 10% riebumo - 400 mililitrų, Tarkuotas sūris - 65 gramai, SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - 10 gramų

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pievagrybiai - 200 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 300 gramų, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Feta sūris - 150 gramų, Juodosios alyvuogės - 80 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100

Ingredientai: Grietinė - 200 mililitrų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Krapai - 1 valgomasis šaukštas, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Bulvės - 750 gramų, Sūris - 250 gramų, Burokėliai - 200 gramų, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramų, Sūris - 100 gramų, Pienas - 1 litras

Ingredientai: Bulvės - 800 gramų, Krakmolas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kiaulienos faršas - 400 gramų, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Mairūnas - 0.5 arbati

Ingredientai: Bulvės - 10 vienetų, Kumpis - 200 gramų, Svogūnai - 1 galva, Fermentinis sūris - 250 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Svogūnų laiškai - 1 pundelis

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Morkos - 3 vienetai, Kiaulienos faršas - 700 gramų, Svogūnai - 3 galvos, Fermentinis sūris - 300 gramų, Pomidorai - 5 vienetai, Krapai - 2 pundeliai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio ša

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Morkos - 100 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Vištienos filė - 200 gramų, Špinatai - 150 gramų, Sviestas - 50 gramų
Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.
Rodyti kitą patarimą