Greita paieška
Receptai
Draugai

bulvių receptas

Keptos bulvės su česnaku

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės

Bulviniai blyneliai

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Sviestas - 50 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Bulvių casserole

Ingredientai: Bulvės, nuluptos ir supjaustytos riekelėmis - 650 gramų, Grietinėlė, 10% riebumo - 400 mililitrų, Tarkuotas sūris - 65 gramai, SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - 10 gramų

„Milžinų bulvės“

Ingredientai: Bulvės, neluptos - 4 vienetai, Rūkytas kumpis - 4 riekės, Tarkuotas sūris - 50 gramų, SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - 10 gramų, Majonezas - 50 gramų, Tepamas sūrelis - 50 gramų

Bulvių traškučiai

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Aliejus - 0.5 litro, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Peperoni - 1 žiupsnelis

Bulvės keptos folijoje

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Virtų bulvių kotletukai

Ingredientai: Virtos bulvės - 6 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai

Medžiotojų kukulaičiai

Ingredientai: Virtos bulvės - 1 kilogramas, Krakmolas - 150 gramų, Pienas - 100 mililitrų, Grybai - 150 gramų, Svogūnas - 1 vienetas

Bulvių – sūrio kukulaičiai

Ingredientai: Virtos bulvės - 500 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušinis - 1 vienetas, fermentinio sūrio - 50 gramų, Margarinas - 1 valgomasis šaukštas

Bulvių užkepėlė su kepenimis

Ingredientai: Virtos bulvės - 250 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Maltos mėsos - 100 gramų, Sviestas - 10 gramų, Džiūvėsėliai - 10 gramų, Sviestas - 70 gramų

Bulvių kepsniukai - švilpikai

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Sviestas - 30 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Lašiniai - 75 gramai, Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 2 vienetai

„Riešutinės“ bulvės

Ingredientai: Linų sėmenys - 2 valgomieji šaukštai, Virtos bulvės - 10 vienetų

Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Virtos “gėlytės” Naminė pica Grybų padažas Krevetės grietinėlės padaže Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!