Greita paieška
Receptai
Draugai

burokėlių sriuba

Trinta sriuba su burokėliais

Ingredientai: Bulvės - 700 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas, Burokėliai - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Burokėlių sriuba su grybais

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Trinta burokėlių sriuba

Ingredientai: Grietinėlė - 100 mililitrų, Burokėliai - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras

Sriuba su burokėliais ir jautiena

Ingredientai: Jautiens - 400 gramų, Burokėliai - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Rauginti afurkai - 3 vienetai, Miltai - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 30 gramų

Burokelių sriuba

Ingredientai: Marinuoti burokėliai - 250 gramų, Bulvės - 4 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Krapai - 1 žiupsnelis, Šoninė - 200 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Kitokia barštelių sriuba

Ingredientai: Marinuoti burokėliai - 1 stiklinė, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Marinuoti agurkai - 3 vienetai, Perlinės kruopos - 2 saujos, Vištienos faršas - 300 gramų, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 1.5 litro, Grietinė - 3 v

Kepta burokėlių sriuba su grybais ir kukuliais

Ingredientai: Grybai - 0.3 litro, Burokėliai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Faršas - 200 gramų

Kreminė burokėlių  sriuba

Ingredientai: Burokėliai - 800 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Kmynai, malti - 0.5 arbatinio šaukštelio, Muskatas, smulkintas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Raudonųjų pipirų - 0.5 arbatinio šaukštelio, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 va

Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Moliūgų sriuba su ryžiais GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Bulvės su grybais kaimiškai Paprasta lazanija su jautiena Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!