burokėlių sriuba

Ingredientai: Bulvės - 700 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas, Burokėliai - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Ingredientai: Grietinėlė - 100 mililitrų, Burokėliai - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras

Ingredientai: Jautiens - 400 gramų, Burokėliai - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Rauginti afurkai - 3 vienetai, Miltai - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 30 gramų

Ingredientai: Marinuoti burokėliai - 250 gramų, Bulvės - 4 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Krapai - 1 žiupsnelis, Šoninė - 200 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Marinuoti burokėliai - 1 stiklinė, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Marinuoti agurkai - 3 vienetai, Perlinės kruopos - 2 saujos, Vištienos faršas - 300 gramų, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 1.5 litro, Grietinė - 3 v

Ingredientai: Grybai - 0.3 litro, Burokėliai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Faršas - 200 gramų
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą