čiopčiop receptai

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kaparėliai - 0.5 stiklinės, Alyvuogės, juodos - 1 stiklinė, Svogūnai - 2 galvos, Česnakai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Pomido

Ingredientai: Biskvitiniai piršteliai - 200 gramų, Mascarpone sūris - 500 gramų, Kiaušinio tryniai, naminių vištų - 6 vienetai, Grietinėlės - 100 gramų, Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Romas - 50 gramų, Vanilė - 1 valgomasis šaukštas, Kava - 1 stiklinė,

Ingredientai: Virti kalmarai - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai, malti - 1 žiupsnelis, Mėtos šakelė - 1 vienetas, Svogūnai, smulkinti - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 2 skiltelės, Čili pipirai - 1 žiupsnelis, Pankoliai, sėklos - 1 arb

Ingredientai: Grietinė - 0.5 litro, Pienas, riebus - 0.5 litro, Kiaušinio tryniai - 12 vienetų, Cukraus pudra - 200 gramų, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Cukrus - 100 gramų

Ingredientai: Šampinjonai - 125 gramai, Ryžiai - 400 gramų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Parmezano sūris - 40 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Sviestas - 25 gramai, Pipirai, baltieji - 1 ži

Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Sviestas - 80 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnai - 40 gramų, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Veršienos sultinys - 400 mililitrų

Ingredientai: Bananai - 3 vienetai, Apelsinai - 1 vienetas, Rudasis cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas, nesūdytas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Brendis - 0.25 stiklinės, Plakta grietinėlė - 100 gramų, Romas, tamsus - 0.5 stiklinės

Ingredientai: Avokadai - 3 vienetai, Vyšniniai pomidorai - 2 vienetai, Kalendros šakelės - 2 vienetai, Jelapenai, marinuoti - 6 vienetai, Aitrioji paprika - 0.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnai - 0.5 vieneto, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Žaliosios cit

Ingredientai: Vištienos filė - 0.5 kilogramo, Raudonasis svogūnas - 1 galva, Kukurūzų paplotėliai - 6 vienetai, Padažas, Mole - 1.5 stiklinės, Fermentinis sūris - 1 stiklinė, Žalumynai - 1 pundelis, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis,

Ingredientai: Zefyrų kremas - 6 valgomieji šaukštai, Grietinėlė, 35% riebumo - 1 stiklinė, Šokoladas, juodasis - 350 gramų, Espresso kava - 0.5 arbatinio šaukštelio, Ledai, vaniliniai - 0.5 kilogramo, Kakava, nesaldinta - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Granatų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Spanguolės, džiovintos - 1 stiklinė, Feta sūris - 0.5 stiklinės, Agurkai - 0.5
Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimą