daržovės

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Miltai - 125 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Šviesus alus - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Pomidorai - 2 vienetai, Kiaušiniai, virti - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Kumpis, rūkytas - 50 gramų, Prieskoniai - 2 žiupsneliai, Majonezas - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Briuselio kopūstas - 500 gramų, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė, 10% riebumo - 100 mililitrų

Ingredientai: Moliūgai - 500 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai - 1 sauja, Česnakai - 2 skiltelės, Krapai - 1 pundelis, Alijeus - 30 mililitrų

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 350 gramų, Pomidorai - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 2 skiltelės, Kario milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Ciberžolė - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kalendra - 1.5 arbatinio šaukštelio, Paprikos milteliai - 1

Ingredientai: Baklažanai - 2 vienetai, Svogūnas - 2 galvos, Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 3 vienetai, Česnakas - 3 skiltelės, Bazilikai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 20

Ingredientai: Moliūgai - 1 kilogramas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 2 galvos, Česnakai - 2 skiltelės, Malti juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Imbiero milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Kalendra - 1 arbatinis šaukštelis, Garstyčios - 1 arba

Ingredientai: Baklažanai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Paprika - 2 vienetai, Česnakas - 3 skiltelės

Ingredientai: Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Salieras - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 10 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Žali žirneliai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas

Ingredientai: Kukurūzų miltų - 600 gramų, Kiniškas kopūstas - 1 kilogramas, Svogūnų laiškai - 50 gramų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės
Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.
Rodyti kitą patarimą