desertas

Ingredientai: Sausainiai - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Maskarponės sūris - 200 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 gramų, Šokoladas - 250 gramų, Kavos likeris - 3 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šau

Ingredientai: Miltai - 75 gramai, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Sviestas - 200 gramų, Riešutai - 150 gramų, Džiūvėsėliai - 250 gramų, Šokoladas - 250 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Cukraus pudra - 100 gramų

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Grietinė - 1 litras, Želatina - 40 gramų, Citrinos rūgštis - 0.5 arbatinio šaukštelio, Želė - 1 pakelis, Konservuoti persikai - 1 skardinė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Cukrus - 250 gramų, Obuoliai - 5 vienetai, Miltai - 200 gramų, Sviestas - 150 gramų, Cinamonas - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Trupiniai - 300 gramų, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Riešutai

Ingredientai: Bananai - 2 vienetai, Obuoliai - 2 vienetai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 4 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 100 gramų

Ingredientai: Varškė - 200 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos žievelė - 1 arbatinis šaukštelis, Kriaušės - 1 vienetas, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 20 gramų, Riešutai - 80 gramų

Ingredientai: Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 60 mililitrų

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 500 mililitrų, Pienas - 200 mililitrų, Kava, šalta - 200 mililitrų, Cukrus - 200 gramų, Želatina - 20 gramų, Šokoladiniai sausainiai - 350 gramų

Ingredientai: Apelsinai - 2 vienetai, Braškės - 10 vienetų, Bananai - 1 vienetas, Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Migdolai - 1 saujelė
Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
Rodyti kitą patarimą