Greita paieška
Receptai
Draugai

drebučių gaminimas

Avietiniai drebučiai

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Sumuštinukai su lašiša ir citrina Šalta kava su sultimis Žemaičių blynai su faršu Krabų lazdelių suktinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!