gaivus desertas

Ingredientai: Jogurtas, vanilinis - 200 gramų, Cukrus - 70 gramų, Citrina, žievelė, nutarkuota - 1 vienetas, Želatina - 12 gramų, Grietinėlė, 35% riebumo - 150 gramų, Braškės, sutrintos iki tyrės - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Želė - 3 pakeliai, Jogurtas, braškinis - 800 mililitrų, Pienas, kambario temperatūros - 1 stiklinė, Želatina - 40 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrina, žievelė, nutarkuota - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Jogurtas, braškinis - 800 mililitrų, Pienas - 2 stiklinės, Želatina - 35 gramai, Želė, braškinė (tirpinta sultyse) - 1 pakelis, Vafliai (apvalūs), lakštai - 6 vienetai, Kondensuotas pienas - 0.5 skardinės, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vanduo - 150 mililitrų, Želatina - 40 mililitrų, Kiaušiniai - 10 vienetų, Cukrus - 1 stiklinė, Pienas - 1 skiltelė, Kakavos milteliai - 1 valgomasis šaukštas, Kvietiniai miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kiaušinis - 1 vienetas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, riebi - 200 gramų, Želatina - 10 gramų, Pienas - 100 mililitrų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Slyvos, džiovintos - 1 sauja, Riešutai - 1 sa

Ingredientai: Varškė, trinta - 300 gramų, Vaisius, pvz. bananas - 1 vienetas, Džiovinti vaisiai - 100 gramų, Medus - 50 gramų, Kakavos milteliai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Riešutai, smulkinti - 1 saujelė, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Vynuogės, besėklės - 200 gramų, Vynuogių sultys - 250 mililitrų, Jogurtas, natūralus - 250 valgomųjų šaukštų, Citrina, žievelė, nutarkuota - 1 stiklinė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Želatina - 30 gramų

Ingredientai: Žaliosios vynuogės - 200 gramų, Juodosios vynuogės - 200 gramų, Kivi - 4 vienetai, Obuoliai - 3 vienetai, Apelsinai - 2 vienetai, Vaisių sirupas - 2 stiklinės
Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.
Rodyti kitą patarimą